Laddar

På konferens utanför Arlanda

Jag fick en inbjudan häromdagen att det skulle vara en konferens nära Arlanda som gick att anmäla sig till för de som hade koppling till föreningen och eftersom jag hellre tackar ja än någonting annat till inbjudningar av olika slag, kändes det som en självklarhet! Det finns en hel del ställen i närheten av Arlanda, men efter vad de skrev tycker jag att det låter som något slott eller mer åt det hållet i vilket fall. Personligen föredrar jag slott och grönska framför moderna hotell intill flygplatsen, så för min del låter det som ett klockrent val av plats. Dessutom behöver man ju inte harva så mycket för att komma dit om man bara kan åka direkt från Arlanda. Det är skönt när saker och ting bara trillar ner framför fötterna på en och en konferens nära Arlanda passar utmärkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *